indian sex video italiano porno malay porn video peliculas porno malay porn
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 
نوع خبر 
 
 
7 مهر ماه روز جهانی قلب گرامی باد

 

 

 

 

7 مهر ماه روز جهانی قلب گرامی باد .

امسال روز جهانی قلب بر ایجاد محیط های دوستدار سلامت قلب تاکید دارد تا افراد بهترین فرصت ها را برای انتخاب های دوستدار سلامت قلب در محل زندگی، کار وبازی برای کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی خود و اطرافیان خود داشته باشند.


امسال روز جهانی قلب تمرکز خود را بر ایجاد محیط های دوستدار سلامت قلب وقادرسازی افراد برای ایجاد تغییرات مثبتی که می تواند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، گذاشته است.

 

شعار امسال روز جهانی قلب:
انتخاب های دوستدار سلامت قلب- 7 مهر
1393
 29 September 2014" Heart-healthy choices"

 

 

 

آیا تا به حال به این مسئله فکر کرده ایم که چقدر محیط ما با سلامت قلب ما هماهنگ است؟


اغلب اوقات، افراد را برای داشتن بیماری قلبی عروقی سرزنش می کنیم-تو سیگارمی کشی، تو زیاد می خوری ،تو ورزش نمی کنی! - اما محیط هایی که در آن زندگی، کار و بازی می کنیم تاثیر زیادی بر روی توانایی ما جهت یک انتخاب درست برایسلامت قلب دارد –خصوصا محیط های شهری که بطور فزاینده ای شیوه های زندگی و رژیم غذایی ما را تغییر داده اند .بسیاری ازما در محیط هایی قرار گرفته ایم که حفظ سلامت قلب در آن ها مشکل است :

 


فقدان دسترسی به فضاهای سبز

غذاهای ناسالم در مدرسه

غرق شدن در جلوه هایی از تبلیغات مواد دخانی و غذاهای فوری (فست فود)
مواجهه با دود دست دوم دخانیات
تمام این موارد توانایی افراد را برای انتخاب های سالم و دوستدار سلامت قلب، محدود می کنند.


همه افراددر هرمکانی حق انتخاب سالمبرای سالم نگه داشتن قلب خود را دارند، اما دستیابی به این حق نیاز به مقدمات و تغییراتی دارد که باید فراهم آوریم، این تغییرات از کجا شروع می شود ؟

 خانه ما: باید ببینید چه تغییراتی می توانید انجام دهید تا خانه خود رادوستدار سلامت قلب کنید؟
جامعه ما: باید ببینید جامعه شما چه اقدامی میتواند انجام دهد تا محیط اطراف شما را دوستدار سلامت قلب کند؟
همه مردم ما: توجه کنید چه سیاست های جهانی و ملی می تواند به افراد برای انتخاب های دوستدار سلامت قلب کمک کند؟

 

 

چند توصیه :


1) در خانه خود مواد غذایی و غذاهای مناسب برای سلامت قلب نگهداری کنیم
2)مصرف غذاهای بسته بندی شده که اغلب حاوی شکر ،چربی و نمک زیاد
هستند، را محدود کنیم.
(3
از میوه و سبزی های تازه استفاده کنیم.

  4) غذاهای مدرسه و محل کار را در خانه و بطور سالم و با روش پخت مناسب تهیه کنیم.
5) مصرف دخانیات را در خانه ممنوع کنیم .
 
6) فعال باشیم. حتی 30 دقیقه فعالیت در روز می تواند از بروز حمله های قلبی و سکته های مغزی پیشگیری کند
7) تماشای تلویزیون در خانه را محدود کنیم.

8) برای فعالیت بیرون از خانه، برنامه ریزی کنیم. مانند دوچرخه سواری، پیاده روی یا بازی های ساده درحیاط خانه

 

خطر بیماری قلبی عروقی خود را تشخیص دهیم:

با مراجعه به یک مرکزپزشکی به عنوان مثال کلینیک پیشگیری  و ارتقای سلامت مرکز قلب شهید رجایی
مقادیر فشارخون، کلسترول خون، قند خون، وزن و نمایه توده بدنی خودمان  را اندازه گیری کنیم و در خصوص میزان احتمال خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی اطلاعاتی به دست آوریم.
 

زمانی که از میزان خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی خود مطلع شدیم، می توانیم یک برنامه خاص برای بهبود سلامت قلب خود تهیه کنیم . مشاوره با پزشک وکارکنان سلامتی نیز می تواند در صورت لزوم درمورد نوع درمان مناسب ما را راهنمایی کند


 سازمان بهداشت جهانی در آستانه روز جهانی قلب (هفتم مهر) از تمام کشورهای جهان خواسته تا سال ۲۰۲۵ مصرف نمک را سی درصد کاهش دهند. 
 
این سازمان می‌گوید در بسیاری از کشورهای دنیا هشتاد درصد نمک مصرفی در دنیا بعلت خوردن غذاهاییست که از بیرون خریداری می‌شوند، غذاهایی مثل نان، پنیر، انواع سس و گوشت‌های فرآوری شده همچون سوسیس و کالباس. 
 
در بیانیه‌ای که سازمان بهداشت جهانی امروز (پنج‌شنبه سوم مهر، ۲۵ سپتامبر) منتشر کرد آمده بیماری‌های غیر واگیر مثل بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مهم‌ترین علل مرگ‌های زودرس در قرن بیست و یکم هستند. 
 
سازمان بهداشت جهانی در این بیانیه از دولت‌های جهان خواسته تا در راه اجرای این برنامه کوشش خود را به کار گیرند. 
 
این سازمان از صنایع غذایی نیز خواست تا با همکاری با سامان بهداشت جهانی و دولت‌ها مصرف نمک را در تولیدات خود به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهند. 
 
توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی در باره نمک: توجه به برچسب مواد غذایی از نظر میزان نمک، برچیدن نمکدان و سوس از سفره‌ها، عدم مصرف نمک حین پخت غذا در منزل، کاهش مصرف خوراکی‌های شور، عادات دادن ذائقه کودکان به غذای کم نمک، با پرهیز از نمک زدن به غذا و با کاهش خرید خوردنی‌ها و غذاهای آماده می‌باشد. 
 
برنامه جهانی کاهش بیماری‌های واگیر ۹ هدف را تا سال ۲۰۱۵ تعیین کرده که یکی از آن‌ها کاهش مصرف سی درصدی نمک است. 
 
به گفته دکتر اُلگ چستنوف معاون بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان سازمان بهداشت جهانی «اگر کاهش سی درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵ محقق شود جان میلیون‌ها نفر نجات پیدا خواهد کرد.» 
 
دکتر چستنوف می‌گوید: نمک تقریبا در تمام چیزهایی که ما می‌خوریم هست، یا بعلت اینکه خوردنی‌های آماده یا غذاهای فرآوری شده شور هستند، یا به این دلیل که ما در خانه به غذاهایی که تهیه می‌کنیم نمک می‌زنیم. 
 
سالانه حدود دو میلیون نفر در دنیا جان خود را بعلت مصرف بیش از حد نمک از دست می‌دهند. 
 
در دنیا بطور متوسط هر نفر روزی ده گرم نمک مصرف می‌کند و سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده است که مجموع نمک مصرفی در خوردنی‌هایی که خریداری می‌شوند، در غذاهای آماده (فست فود) و در غذاهایی که در منزل تهیه می‌شوند کمتر از پنج گرم در روز باشد، یعنی کمتر از یک قاشق چایخوری در روز. 
 
در مورد کودکان و نوجوانان دو تا پانزده سال توصیه بر این است که مصرف روزانه حتی از این هم کمتر باشد.

 
 

 

شنبه 5 مهر 1393  7:9

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403  2:17:16
تعداد بازديد از اين خبر : 10062

کليد واژه هاي مرتبط : امسال روز جهانی قلب بر ایجاد محیط های دوستدار سلامت قلب تاکید دارد تا افراد بهترین فرصت ها را برای انتخاب های دوستدار سلامت قلب در محل زندگی،  , 
indian sex video italiano porno malay porn video peliculas porno malay porn xxx porno